Medya

Kuruluş Osman o dizinin yerine geliyor!

3. sezonu ile ekranlara gelen Sen Anlat Karadeniz için beklenen oldu. Uzun süredir kan kaybeden dizi gelecek hafta yayınlanacak 64. bölümü ile ekranlara veda edecek. İrem Helvacıoğlu ve Ulaş Tuna Astepe’nin başrollerinde yer aldığı dizinin ilk sezonları ekranlarda fırtınalar estirse de son zamanlarda reytinglerde istenileni veremiyordu. Büyük bir düşüş yaşayan dizinin kemik seyircisi bile dizinin gidişatından şikayet etmeye başlamıştı. Sen Anlat Karadeniz’in final yapacağının açıklanmasının ardından reytinglerde bir yükseliş gözlemlense de dizi gelecek hafta ekran macerasını noktalayacak.

KURULUŞ OSMAN, 20 KASIM’DA ATV’DE BAŞLIYOR!


Sen Anlat Karadeniz’in final yapacağının duyurulmasının ardından çarşamba günleri yayınlanan dizinin yerine atv’nin yeni sezonda en çok merak edilen dizi olan Kuruluş Osman’ın geleceği konuşuluyordu. İddialar doğru çıktı ve Kuruluş Osman’ın Sen Anlat Karadeniz’in final haftasından sonra yani 20 Kasım Çarşamba akşamı ekranlarda yer alacağı öğrenildi.

5 sezon boyunca TRT ekranlarında olan Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı olan Kuruluş Osman’ın çekileceğinin duyurulmasının ardından bu dizinin de TRT’de olacağı düşünülmüştü. Fakat daha sonra dizinin atv’de yayınlanacağı açıklandı. 1 yıl süren hazırlık sürecini geride bırakan dizinin tanıtım filmleri yayınlanmıştı. Uzun süredir Kuruluş Osman için hazırlıklara devam eden Burak Özçivit’in oyunculuk performansı şimdiden merak konusu oldu. Öte yandan Özçivit’in Kuruluş Osman’da partnerinin 20 yaşındaki genç oyuncu Aslıhan Karalar’ın olacağı önceki günlerde kesinleşti. Karalar, kendi yaptığı açıklamayla dizide olduğunu doğruladı.

Kuruluş Osman, çarşamba günleri yayınlanan Afilli Aşk, Benim Adım Melek ve Kurşun dizilerine rakip olacak. Böylelikle Diriliş Ertuğrul’un Ertuğrul Bey’i Engin Altan Düzyatan ve Kuruluş Osman’ın Osman’ı Burak Özçivit rakip olacak.

İlgili Haberler

Başa dön tuşu