Medya

AHMET KURAL VE MURAT CEMCİR’DEN ‘ŞAHAN’LI FİLM MÜJDESİ

Star Life Magazin Müdürü Sinan Güzel’in sorularını yanıtlayan Türkiye’nin en komik ikilisi Ahmet Kural ve Murat Cemcir, “Ailecek Şaşkınız” filmi hakkında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Murat Cemcir, ‘Gerçekten biz de şaşkınız. Seyirci bile bizden böyle bir film beklemiyordu. Düğün Dernek filminden çok daha farklı bir film” dedi. Ailecek Şaşkınız filmi hakkında konuşan Ahmet Kural ise, “Seyirci ilk kez bizi bir filmde bu kadar düzgün görüyor. Sürekli değişik uçuk tiplemelerle beyaz perdeye çıkıyorduk. İlk kez olduğumuz gibiyiz. Göbekli tüpçü Fikret’ten baklavalı bir karaktere geçiş yaptık” diye konuştu.

 


AHMET KURAL: SETTE BENİ AT KAÇIRDI!

 

Ailecek Şaşkınız filminin setinde başına gelen ilginç olayları anlatan Ahmet Kural, filmin setinde at tarafından kaçırıldığını kendisini tiye alarak itiraf etti. Kural, “Sette başıma gelen en ilginç olay, atlı bir sahneyi çekerken beni at kaçırdı. Ben bu işten nasıl sıyrılırım derken çareyi at ile konuşmakta buldum. Atı durdurmak için birçok şey denedim tam yol bitecekken atla konuşmaya başladım, daha sonra at hissetti ve kendiliğinden durdu. Şener Şen’in Hababam Sınıfı’ndaki at kaçırma sahnesi resmen gerçek oldu” diye konuştu.

 

ŞAHAN GÖKBAKAR’LA FİLM MÜJDESİ

 

Ahmet Kural ve Murat Cemcir, Sinan Güzel’e yaptıkları samimi açıklamaların ardından yeni bir sinema filmi projesi hakkında müjde verdi. Sinemanın en komik ikilisi, Şahan Gökbakar ile birlikte görüştüklerini yakın zamanda yeni bir sinema filmi için kamera karşına geçeceklerini müjdeledi. 

 

İlgili Haberler

Başa dön tuşu