Kültür ve Sanat

David Fincher İmzalı Mank Filminden Yeni Görseller Yayınlandı

David Fincher’ın Citizen Kane’in senaryocularından Herman Mankiewicz’in yaşamını anlatan yeni filmi Mank’ten yeni görseller yayınlandı. Coşkuyla beklenen Mank, güzde Netflix’te yayınlanacak.

David Fincher‘ın Citizen Kane’in senaryocularından Herman Mankiewicz’in yaşamını anlatan ve tamamı siyah-beyaz formatta sürüklediği yeni filmi Mank için coşkulu bekleyişimiz sürerken, filmden yeni görseller gelmeye devam ediyor.
Hakikatinde David Fincher, 1997’de The Game filmini sürükledikten sonra bu filmi idaremek istemiş ancak projeyi yaşama geçirmek mevzusunda cinsli cinsli manilerle karşılaşmıştı. Akılda rejisör, sonunda bu filmi sürükleyerek bir nevi hayalini reele dönüştürdü.


Citizen Kane’in çalkantılı geçen senaryo yazım sürecine odaklanan filmin oyuncu kadrosunda Gary Oldman, Amanda Seyfried, Lily Collins, Tom Burke, Charles Dance, Tuppence Middleton, Arliss Howard, Joseph Cross, Ferdinand Kingsley, Jamie McShane, Sam Troughton, Toby Leonard Moore ve Tom Pelphrey gibi birbirinden ehemmiyetli adlar yer alıyor.

David Fincher İmzalı Mank, Güzde Netflix’te İzleyici ile Bulaşacak

Mank

Gary Oldman‘ın Herman Mankiewicz’i canlandırdığı filmde Orson Welles‘i geçen yıl The Souvenir ile isminden methiyeyle söz ettiren Tom Burke canlandırıyor.
All About Eve, Cleopatra, A Letter to Three Wives filmlerinin Oscar mükâfatlı senaryocuyu ve rejisörü, aynı zamanda Herman Mankiewicz’in kardeşi Joseph Mankiewicz’e ise Banshee ve Iron Fist gibi dizilerle tanınan, bu sene Ozark’ın 3. sezonunda sergilediği performansla isminden methiyeyle söz ettiren Tom Pelphrey yaşam veriyor.

Empire’a konuşan Gary Oldman, Fincher’ın filmde natürel hâliyle yer almasını istediğini, bu surattan Mankiewicz’e benzemesi için mübalağalı bir makyaj kullanılmadığını açıkladı.
Filmin yayın tarihi henüz resmi olarak açıklanmamış olsa da, şu ana kadar gelen bilgiler filmin ekim ayında ekrana geleceğini gösteriyor.

Kaynak: The Playlist

.

İlgili Haberler

Başa dön tuşu