Kültür ve Sanat

Johannes Roberts’ın Yöneteceği Yeni Resident Evil Filminin Oyuncu Kadrosu Şekilleniyor

Johannes Roberts’ın idareyeceği yeni Resident Evil filminin oyuncu kadrosunda Kaya Scodelario, Hannah John-Kamen, Robbie Amell, Neal McDonough, Tom Hopper ve Avan Jogia yer alacak.

Başrolünde Milla Jovovich‘in yer aldığı, 2002 senesinde gösterime giren ilk Resident Evil filmi video oyunlarından beyazperdeye adapte edilen filmler furyasını başlatan ilk film olurken; zombi kıyametine getirdiği değişik bakış açısıyla sinema sevlerin alakasını sürüklemeyi başarmıştı.


Büyük umutlarla başlayıp 15 senelik macerasına altı film sığdırmayı başaran Resident Evil tezsi, zaman içerisinde büyük bir hayal kırıklığına dönüştü ve 2016 yılında serüvenini noktaladı.

Geçen yıl Resident Evil serisinin yine çekilmesi için hazırlıklara başlanmış, filmi yazıp idaremesi için de 47 Meters Down ve The Strangers: Prey at Night filmlerine imza atan Johannes Roberts ile anlaşılmıştı.
Kaya Scodelario filmin ana karakteri Claire Redfield’ı canlandırırken; Hannah John-Kamen ise Jill Valentine karakterine yaşam verecek.

Resident Evil

Daha evvel kafasındaki filmin video oyununun formatına yakın olduğunu söyleyen Johannes Roberts, günümüz izleyicileriyle ilişkilendirilebilir bir film sürüklemek üzerine yoğunlaştığını açıkladı.
Filmle alakalı yeni gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

.

İlgili Haberler

Başa dön tuşu