Magazin

Birkan Sokullu’ya sevgilisinin yanında Aslı Enver’i sordular!

TRT1’de yayınlanan ve reyting rekorları kıran Masumlar Apartmanı’na “Han” karakterini oynayan ünlü oyuncu Birkan Sokullu, sevgilisi Eda Gürkaynak’la önceki gün Rumelihisarı’da yürüyüş yaparken görüntülendi. Sokullu, muhabirlerin sorularına net cevaplar verdi.

Kendilerini görüntüleyen gazetecileri selamlayan Birkan Sokullu ve Eda Gürkaynak, “Yürüyüş yapıyoruz bugün, izinli günümüz biraz böyle değerlendirelim” dedi.

Eda Gürkaynak


‘Masumlar Apartmanı’ dizisinde rol alan Sokullu, “Her şey çok güzel. Seyircinin de böyle pozitif bir dönüşle gelmesi çok güzel bir şey. Çok hassas yerlere dokunuyor iş, her karakterin çocukluğuna dönüp orada yaşadığı travmaların günümüzde ne boyutlara ulaşabileceğini anlatıyoruz. Bunlar da çok değerli şeyler, bende böyle ideolojik bir işin içerisinde olduğum için çok mutluyum” dedi.

“Sizin titizlik hastalığınız var mı?” sorusuna ünlü oyuncu, “Opsesyon derecesinde değilim ama titizimdir. Dikkat ederim” diye konuştu.

‘EVLİLİK KARARI VERMEDİK’

İlişkisiyle alakalı konuşan Sokullu, “Şu an için evlilik kararı vermedik, çok mutluyuz gördüğünüz gibi. Çıkan haberler doğru değildir. Şu an yanımda kız arkadaşım var ve mutlu giden bir ilişkim var” şeklinde yanıt vermişti.

.

İlgili Haberler

Başa dön tuşu