Medya

Yeni Hayat dizisinde bir ilk yaşanıyor! Dizinin kaderi izleyicinin elinde!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntı – Kanal D, zati dizi yakalatmanın bu kadar güç olduğu bir dönemde Yeni Hayat’ı yayından kaldırma kararını verse de yeniden de 6. kısım neticelerini de bir yandan beklemeyi seçiyor. Eğer izleyiciler alaka gösterir ise, reytinglerde yukarıya istikametli bir farklılık yaşanır ise bu karar değişebilir.

Kanal D, belki de ilk kere bir dizinin mukadderatının izleyicinin ellerine bırakmış oldu. Daha önceki zamanlarda dizinin final kararının alındığı haberleri gelmişti.
kısmın reytinglerini bekleme adımı attı.


Serkay Çayoğlu hayranları sosyal medyada yoğun bir biçimde diziye yardım oluyor. Bu yardım, reytinglere yansıyacak mı meçhul. Ancak Kanal D’nin şimdilik bir gün farklılığı tasarıyı yok. Başka Bir Deyişle diziyi kurtaracak ise izleyicinin davranışı kurtaracak.

7 Ekim Perşembe akşamı yayınlanacak olan 6. kısım bayağı coşkulu ve aksiyon dolu olacak. Dizinin fragmanları paylaşılıyor. İzleyiciler de birbirlerine ekran başına geçmeleri için çağrı yapıyor.

Bakalım Yeni Hayat’ın reyting neticelerinde yukarıya istikametli bir ilerleme sağlanabilecek mi? İşte 6.
fragmanı ve öteki ayrıntılar:

Adem, Yasemin’e tehlikeli bir öneri ile gidiyor!

Adem, Yasemin ile konuşmaya gider. Yasemin ise Timur’dan dolayı kendisini asla güvende sezmemektedir. Ancak Adem’in Timur mevzusunda değişik tasarıları vardır.

Yasemin’e oldukça tehlikeli olan bir öneri sunar.
Timur’un kabahatlerini ortaya çıkartmak için Yasemin polis ile iş birliği yapacaktır. Adem her şartta Yasemin’in yanında olduğunu açıklar. Öteki taraftan Nevin de Adem’den şüphelendiği için başka cinsli tasarılar peşindedir.

Yeni Hayat yeni kısmıyla Perşembe 20.00’da Kanal D’de!

.

İlgili Haberler

Başa dön tuşu