Magazin

Seda Sayan’dan O Ses Türkiye Şampiyonu Alkan ile aşk iddialarına yanıt!

O Ses Türkiye’nin jüri üyelerinden Seda Sayan ve yarışmanın son şampiyonu Alkan Dalgakıran‘ın aşk yaşadığı iddia edilmişti. 57 yaşındaki Seda Sayan ve 25 yaşındaki genç yarışmacı Alkan Dalkıran’ın yaş farkı olay olmuştu. 2. Sayfa programına konuşan Sayan, aşk iddialarını net bir dille yalanladı. Ünlü sanatçı konu hakkında şunları söyledi:

“Alkan ile ilgili benim onunla büyük aşk yaşadığım ahlaksızca çıkarılmış bir dedikodu. O benim ancak evladım olabilir. O daha çok genç, istikbali var. Ben bunlara cevap veriyorum ama o yıpranıyor. Çok genç bir çocuk zarar görüyor. Günahtır, ayıptır… Buna bir son verilmeli. Benim yaptıklarımdan bahsetsinler. Böyle mesnetsiz haberlerle gündeme gelmek istemiyorum. Ben bir şey yaşarsam zaten çıkıp söylüyorum. Böyle bir şey görmedim. Bu nasıl bir terbiyesizlik. O çocukla tabii ki görüşeceğim. Ben o koltukta boşuna mı oturuyorum. Bunlar iş ilişkisidir.”


ALKAN DALKIRAN, NEDEN SEDA SAYAN’I SEÇTİ?

O Ses Türkiye‘nin son şampiyonu Alkan Dalgakıran, ilk sahneye çıktığında neler yaşadığını ve neden Seda Sayan‘ı seçtiğini şöyle anlatmıştı:

“Sonlara doğru çıktım, 30. sıradaydım. Bizim çok beğendiğimiz insanlara, hiçbir jüri üyesi dönmedi. Ben de heyecanlandım ‘ya bana da dönmezlerse’ diye… Seda Sayan bana kesin döner diye düşünmüştüm. Gözlerimi kapattım ve şarkıyı söyledim. Hepsi bana döndü. Neden Seda Sayan derseniz de Seda Hanım’ın şefkati ve ilgili beni çok kendine çekti. Kafamda en başından beri Seda Sayan vardı. Zaten Beyaz ve Hadise bloklandı. Ama seçim yapacağım sırada Murat Boz’un sözleri beni çok etkiledi, neredeyse onu seçiyordum ki Seda Hanım, ‘Murat ne söylüyorsa 10 katı, sen ne istiyorsan o olacak’ deyince tamam dedim onu seçmeliyim.”

İlgili Haberler

Başa dön tuşu