Tuba Altıntop’tan kızları ve eski eşi Rafet El Roman hakkında olay sözler!..
Magazinn.com'a Google News'te abone olun
Abone OlEstetik ameliyatla yüzü değişen Tuba Altıntop, Kanaltürk’teki programda Almanya’da yaşayan kızları Su ve Şevval’e sitem etti.
Tuba Altıntop “Estetik de olsam ameliyat geçirdim. Rafet arayıp ‘Geçmiş olsun’ bile demedi. Kızlarıma gelecek olursak. 1.5 ay Türkiye’de tatil yaptılar, 1 saat yanıma bile gelmediler. Ben onların annesiyim. Kırıldım, çok üzüldüm. En son bu yüzden ağladım. Yüz yüze geleceğiz. Onlara diyeceklerim var. Bir ayar yapacağım. Kızını dövmeyen dizini dövermiş” dedi.
"Hepsini Allah’a havale ediyorum!..”
Tuba Altıntop “Eski eşiniz Rafet El Roman kendisinden 23 yaş küçük Ceren Kaplakaslan ile evlendi, kızlarınızın arası cici anneyle iyi. Kıskandınız mı?” sorusuna şu cevabı verdi: “Asla. Estetiği de bu yüzden yaptırdığım iddia edilebilir, ama doğru değil. Rafet’in anne-babası kızlarıma ‘Gidin annenizi görün’ diyebilirdi. Alayına kırgınım. Hepsini Allah’a havale ediyorum.”
Tuba Altıntop “Evlilik haberini nasıl aldınız?” sorusuna da “İnternetten gördüm, kimse bana haber vermedi” dedi.
Tuba Altıntop 2005 yılında kızlarının velayeti nedeniyle eski eşi Rafet El Roman ile yaşadığı sıkıntılar yüzünden blumia geçirdiğini, kanser riski atlattığını da ilk kez açıkladı. Tuba Altıntop “Sebepsiz yere kilo veriyor, sürekli kusuyordum. En son 43 oldum. Testler yapıldı. Doktorlar ‘Kan değerleriniz iyi değil, kanser riskiniz yüksek’ dedi. Hastaneden ağlayarak çıktım. Rafet’e telefon açıp ‘Velayet senin olsun, istemiyorum’ dedim. Hayata tekrar zor döndüm. Ve bir karar aldım; kırılıp üzülebilirim. Ama hayatımı karartmayacağım. Giden sevgili, koca olsun. Umurumda bile değil.”
Rafet El Roman, geçtiğimiz ay eşi ve kızlarıyla Bodrum'da tatil yapmıştı.