Medya

Herkes kendine gelsin! Bergüzar Korel Safiye’ye bağlayınca, Ezgi Mola isyan etti!

Televizyongazetesi.com/Ayrıntı – Ezgi Mola, şu gizemeler sosyal medyayı da günlük yaşamı da Suçsuzlar Apartmanı dizisinde oynadığı Safiye karakteriyle sanki kasıp kavuruyor! Canlandırdığı Safiye’nin obsesif kompülsif bir hastalanması ve aralıksız her şeyi pis olarak bakıp yıkamaya çalışması, diziyi izleyenleri de bazen triplere sokuyor!

Kimi zaman birbirlerine mizah yapmak isteyenlerin de ortak noktası oldu Safiye sanki! Eline domates alınca sabunla yıkamak isteyenlerden, musluğu her açtığında usuna Ezgi Mola’nın geldiğini açıklayanlar sosyal medyada bir çok tebessümdüren yorumlar yapıyorlar.

Safiye’nin çocukluktan beri annesi tarafından kendisine yaşatılan ağır baskı neticeyi dönüştüğü şahsiyeti, kimi zaman alay mevzusu da oluyor.
Gerçi Covid 19 sebebiyle hemen herkes zati bir zamandır eline geçen her şeyi silmek, sabunlamak, hijyenik davranmak, devamlı ellerini yıkamak gidişatında.

Mevzuya bir de Safiye dahil olunca, ister istemez günlük yaşamda herkes arada bir Safiye’ye bağlıyor!

Eş bir vaziyeti Bergüzar Korel de yaşadı ve instagram’da mizah mevzusu oldu. Korel, uzun bir aranın ardından dün 30 Eylül İstanbul Küçükçiftlikpark’taki açık alanda Kızlar ve Oğlanlar adlı oyunuyla sahneye çıktı.

Sahne evvelinde akşamı beklerken de oyunun rejisörü İbrahim Çiçek ile zaman geçirirken elindeki mendille masayı sildiği o anlarda videoya çekildi.

İlgili Haberler

Başa dön tuşu