Hatice Aslan, Zümrüdüanka setinde şarkı söyledi, set ortamı güzelleşti!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntı – Zümrüdüanka dizisinin ikinci sezonu zaferli bir biçimde devam ediyor. Gökçe Eyüboğlu ve İsmail Hacıoğlu’nun da takıma katılması ile öykünün bayağı değiştiği dizi, tesirli sahneleri ile izleyicileri Fox TV ekranına taşıyor. Dizinin arka tasarısında neler olduğu mevzusunda ise Beyza Şekerci’nin sunumu yaptığı Kamera Ardında programında bazı ayrıntılar vardı.
Sete yapılan ziyaretten görüntüler yayınlanırken, ünlü oyuncular da yaptıkları açıklamalarla dikkat çekti.İkinci sezona süratli bir giriş yapan dizinin senaryosu izleyicileri ters köşe yaptı.
kısmı yayınlanacak olan Zümrüdüanka, Serhat ile Zümrüt aşkı fena savruldu… Zümrüt hesap soruyor,Serhat karşısında eziliyor.
Dizide Ülfet karakterine yaşam veren Hatice Aslan, yaptığı açıklamada böyle bir dizide olmaktan dinlediği mutlulu ifade etti.
Oyuncu,”Böyle bir dizide olmak, Ülfet gibi bir karakteri canlandırmak ayrıca fantastik sevinçli ve çok eğleniyorum, çok zevk alıyorum. Takım güzel, yapımcımız güzel, kanalımız hoş. O surattan çok şükür diyorum” biçiminde konuştu.
Uzun bir zamandır İç Anadolu bölgesinde bulunmadığını, bu dizi ile Kapadokya’ya geldiğini anlatan Hatice Aslan, “Doğduğum yer İç Anadolu bölgesi.