Magazin

Fahriye Evcen, hastane çıkışında soruları yanıtladı!

13 Nisan Cumartesi günü oğlu Karan’ı dünyaya getiren Fahriye Evcen, geçtiğimiz akşam doğum yaptığı hastaneden taburcu oldu.

Hastane çıkışında yoğun ilgi gören Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, soruları yanıtsız bırakmadı. Bebekleri Karan’ın yüzünü göstermemek için pusetin üzerini kapatan çift, soruları yanıtlamadan önce Karan’ı araca koyarak, görüntülenmesini engellemeye çalıştı.


Fahriye Evcen, Karan bebeğin sağlık durumu hakkında, “Sağlığı gayet iyi. Benim de iyi. Bütün süreç çok güzel geçti. Burak da yanımdaydı.” açıklamasında bulundu. Fahriye Evcen’in boğazında bulunan “Karan” yazılı kolye ise dikkatlerden kaçmadı.

Çift, çocuklarının ilk fotoğrafı için 2 milyon TL’lik teklif aldıkları iddiasına ise ‘Öyle bir şey yok’ diyerek yanıt verdi.

İlgili Haberler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu