Medya

Engin Altan Düzyatan yeni dizisi için sakallarına veda etti!

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve reytinglerde sürekli olarak üst sıralarda yer alan ‘Diriliş Ertuğrul’ dizisi 5 sezonun ardından geçtiğimiz aylarda final yapmıştı. ‘Diriliş Osman’ isimli başka bir dizi ile devam edecek olan yapımcılar, ‘Osman Bey’ karakteri için Burak Özçivit ile anlaşmıştı.

SAKAL GİTTİ, SAÇLAR KISALDI

Uzun yıllardır dizi için bıraktığı sakallarla özdeşleşen Engin Altan Düzyatan, dizisinin final yapmasının ardından ekrana ara vermeyerek ‘Kurşun’ dizisi ile el sıkışmıştı. Dizide bir savcıyı canlandıracak olan Düzyatan, sakallarını da kesti ve saçlarını da kısalttı. Burçin Terzioğlu ile kamera karşısına geçeceği iddia edilen yakışıklı oyuncunun bölüm başı 150 bin lira alacağı konuşuluyor.

HAYRANLARI İKİYE BÖLÜNDÜ

Engin Altan Düzyatan’ın yeni halini gören hayranlarının bir kısmı ünlü oyuncunun sakalsız daha genç göründüğünü söylerken diğer bir kısmı ise “Yeni imajına gözüm alışmadı” yorumlarında bulundu.

İlgili Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu