Magazin

Deniz tutkusu Kıvanç Tatlıtuğ’a pahalıya patladı!

Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer karantina döneminde koronavirüsten korunmak amacıyla Kemerburgaz’da, orman içinde bulunan evlerine kapanmıştı. Koronavirüs şüphesiyle hastaneye kaldırılan ve testinin negatif çıkmasıyla hayranlarının yüreklerine su serpen Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer, mavi tura çıkmak için gün sayıyor.

Ünlü oyuncu, eşi Başak Dizer ile birlikte yapacağı deniz keyfinden önce tekne temizliği ve alışverişi için kolları sıvadı. Sertifikalı dalgıç olan Tatlıtuğ, lüks teknesini düzenledikten sonra dalış takımını sıfırladı. Vazgeçemediği tutkusu için kesenin ağzını açan yakışıklı oyuncu, dalış elbisesi, tüp, regülatör, palet, maske, denge yeleği, dalış bilgisayarı ve ağırlık satın aldı. Kıvanç Tatlıtuğ, iddialara göre tüm bu malzemelere yaklaşık 31 bin lira ödeme yaptı.

Dalış bilgisayarı: 6 bin liraDalış elbisesi: 10 bin liraRegülatör: 2 bin lira15 litrelik tüp: 2 bin 500 liraPalet: 400 liraMaske: 300 liraDalış yeleği: 9 bin 500 liraAğırlık: 200 lira

İlgili Haberler

Başa dön tuşu