ALTIN KELEBEK SKANDALI! DİRİLİŞ ERTUĞRUL, ÖDÜLÜ GERİ VERDİ!

Altın Kelebek Ödüllerinde yaşanan rezaletin ardından, Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı Mehmet Bozdağ, ödülün iade edildiğini açıkladı.
Bu yıl 43.'sü düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödüllerinde 'tam bir rezalet' sergilendi. En iyi dizi kategorisinde, tüm zamanların reyting rekorlarını kıran TRT 1'in dönem dizisi Diriliş Ertuğrul birinci olmuştu. Yapımcı Mehmet Bozdağ'ın da yer aldığı Diriliş Ertuğrul ekibine ödül takdiminin yapılmasının ardından konuşması için mikrofon uzatılmaması sosyal medyada tepkilere neden olmuştu.
Yaşanan tüm bu gelişmelerin ardından Doğan Medya tarafından Diriliş Ertuğrul'a verilen ödül iade edildi.
"Ödülün değeri fotoğrafta"
Dizinin oyuncusu Cavit Çetin Güner, sosyal medya hesabı Instagram'dan yaşananlara ödül fotoğrafını paylaşarak tepki gösterirken, şunları söyledi:
"3 sezondur sadece kendi gününün değil, ayın en çok izlenen dizisine mecburen ödül verdiler. Mecburen diyorum çünkü cayır cayır en iyi oyuncu, en iyi yapım, en iyi yönetim de bizim hakkımız ama onlardan değiliz ya bugüne kadar vermediler bugün de yarım ağız verdiler ve mikrofon bile uzatmadan kulisin yolunu gösterdiler. Her çarşamba raitingde gösteriyoruz hak ettiğimiz değeri aslında anlayana.. Bu ödülün değeri fotoğrafta! Pabucum daha değerli şu an"
"ÖDÜL İADE EDİLDİ"
Dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ, konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı:
"Değerli İzleyicilerimiz;
43. Pantene Altın Kelebek Ödüllerinde Diriliş Ertuğrul Dizisi, izleyici oylarıyla diğer bütün ödül törenlerinde olduğu gibi Yılın En İyi Dizisi Ödülü'nü haklı olarak almıştır.
Yayınlandığı 3 sezon ve 65 haftadır bütün reyting gruplarda birinci olan ve reyting rekorlarını kıran, Türkiye ile birlikte 30'dan fazla ülkede yayınlanan Diriliş Ertuğrul Dizisi bileğinin hakkıyla ve siz değerli izleyicilerimizin oylarıyla haklı bir ödül daha aldı.
Ödül töreni sırasında Diriliş Ertuğrul Dizisi Yapımcısı ve Senaristi olarak bizlere ödül veren siz izleyicilerimizi selamlama ve teşekkür konuşması yapmam engellenmiştir. Her ödül alan kişiye konuşma hakkı verilirken, bizlerin bu hakkımızı kullanmamızın engellenmesini manidar buluyorum.
Bu engellenmenin haklı başarımız ve siz izleyicilerimize yapılan bir nezaketsizlik olduğuna inanarak ödül törenini protesto ederek Diriliş Ertuğrul Dizisi Yapımcı ve Senaristi olarak haklı olarak aldığımız ödülü kuliste geri iade ettim.
Ayrıca Programın sunucusu Okan Bayülgen'in özür yerine Türkiye ve dünyada bu kadar ilgi gören ve siz değerli izleyicilerimizin takdirini kazanan dizimizi hiç izlemediğini söyleyerek alaycı bir konuşma yapması ve bundan sonra izleyeceğini belirtmesini de nezaketten uzak bir davranış olarak değerlendiriyorum.
Bütün dünyanın farkında olduğu ve konuştuğu bir dizinin yeni farkına varması Bayülgen'in kendi ayıbıdır. Mümkünse dizimizi izlemesin. Kendisinin dizimizden alacağı hiçbir kıymet değeri olamayacağını konuşması bizlere göstermiştir.
Saygılarımla."
İŞTE DİĞER "ALTIN KELEBEK-DİRİLİŞ ERTUĞRUL" HABERLERİ:
ALTIN KELEBEK'E ŞOK ELEŞTİRİ: SKANDALA KELEBEK KONDURMAK! OKUMAK İÇİN TIKLAYIN
FLAŞ! MEHMET ALİ ERBİL, ALTIN KELEBEK ÖDÜLÜNÜ İADE Mİ EDİYOR? TIKLAYIN!
O ÜNLÜNÜN ALTIN KELEBEK’E GİRMESİ BU SEFER YASAKLANDI!
MERYEM UZERLİ’NİN “ALTIN KELEBEK”TEKİ O SÖZLERİ DİLDEN DİLE DOLAŞIYOR! TIKLAYIN!
ALTIN KELEBEK'E SİTEM DİNMİYOR: "DİRİLİŞ ERTUĞRUL’UN YANINDAYIZ"
ALTIN KELEBEK'TE İREM DERİCİ SEKSİ KIYAFETİYLE SAHNEYE ÇIKTI, SEVGİLİSİNİN BABASI SELAMİ ŞAHİN BÖYLE İZLEDİ
SULAR DURULMUYOR! BİR OYUNCU DAHA 'ALTIN KELEBEK'E SİTEM ETTİ
HÜRRİYET'TEN 'DİRİLİŞ ERTUĞRUL'UN ALTIN KELEBEK TEPKİSİNE İLK YORUM
ANALİZ! SKANDALIYLA KONUŞULAN ‘ALTIN KELEBEK’ RATING’LERDE NE YAPTI?
ALTIN KELEBEK'TE ŞOK! OLAYLA İLGİLİ AÇIKLAMA GELDİ!..
ALTIN KELEBEK, HAYAT BAZEN TATLIDIR, O SES TÜRKİYE! İŞTE KAZANAN!
ERHAN ÇELİK'TEN OLAY YARATAN 'DİRİLİŞ ERTUĞRUL' AÇIKLAMASI!
'ALTIN KELEBEK ÖDÜLLERİ'NDE KAZANANLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN!..
ALTIN KELEBEK’E O İSİM ŞOK GÖRÜNTÜSÜYLE DAMGA VURDU, TIKLAYIN!