Magazin

‘HARA’RETLİ AŞIKLAR: ADRİANA VE METİN

Takvim’de yer alan habere göre Türk yazar Metin Hara ile yaşadığı sürpriz ilişkiyle gündem yaratan Brezilyalı model Adriana Lima, aşka geldi. Aşkları geçtiğimiz yıl başlayan ve reklam ilişkisi yaşadıkları iddia edilen ikiliden Hara, önceki gün “35 yılda çok fırtınalar yaşadım. Yine de sevmekten vazgeçmedim. Fırtınaya kızıp sevmekten, yola küsüp aşktan vazgeçmek olur mu?” diyerek sosyal medyada isyan etti. Bunun üzerine dünyaca ünlü Victoria’s Secret meleği de aşkına sahip çıktı. Güzel model, sevgilisinin paylaşımının altına İngilizce olarak şu duygusal yorumu yaptı:

EVLENİRLERSE KİMSE ŞAŞIRMASIN


“Hayatımda olduğun için gurur duyuyorum. Kalbinin ve ruhunun güzelliği gözlerinden ve davranışlarından okunuyor. Dünyanın senin gibi güzel kalplere daha çok ihtiyacı var. Seni tüm ruhumla seviyorum. Benim yakışıklı ve seksi adamım.”

Ünlü modelin bu yorumu sosyal medyayı salladı. Aşkın ortaya çıktığı ilk günden bu yana Adriana Lima’yı mesaj yağmuruna tutan Türk hayranları yine işbaşındaydı. Victoria’s Secret meleğinin ‘yabancı gelin’ olmasına çok az kaldığını düşünen hayranları “Yakında Adriana ile Metin’in evlendiğini duyarsanız şaşırmayın” yorumu yaptı.

DURU’NUN MELEĞİ

Üç ay önce Metin Hara, Antalya’daki kanser hastası Duru Apraş’a moral ziyaretinde bulundu. Adriana Lima da Duru’ya iyi dileklerini iletti.

Genç kız kendi yaptığı kitap ayracını Lima’ya gönderip teşekkür etti. Lima da önceki gün fenç kıza “Seninle bir gün tanışacağım. Asla pes etme” mesajı gönderdi.

İlgili Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu