Magazin

SILA’DAN ERDAL BEŞİKÇİOĞLU OPERASYONU

Geçtiğimiz günlerde Sıla ile Erdal Beşikçioğlu'nun 'yasak aşk yaşadıklarına' dair bir iddiayı kaleme alan Yeni Asır muhabiri Kahraman Durak bugün ise Sıla cephesinden yine çok konuşulacak bir başka iddiayı yazdı…

Yeni Asır'dan Kahraman Durak'ın bugünkü haberi şöyle:


Yeni Asır'ın önceki gün gündeme getirdiği Sıla ile Erdal Beşikçioğlu arasındaki 'Yasak aşk' iddiası sonrasında, Türkiye'de bu haberle çalkalandı.

Televizyon programları, yüzlerce internet sitesi ve sosyal medyada en çok izlenenler ve okunanlar arasındaki yerini aldı. İddialar sonrasında ise böyle bir aşkın yaşanıp yaşanmadığı tartışılırken, tarafların basın danışmanları ortak bir yazılı metin yayımladı, Sıla ve Erdal Beşikçioğlu'nun iki ay önce bir müzikal projesi için bir araya geldiklerini açıklamakla yetindi.

HERKES ARANIYOR

Magazin gündemine bomba gibi düşen 'yasak aşk' iddiası sonrasında özellikle Sıla kanadında ortalığın karıştığı ve bu bilginin basına nasıl sızdırıldığı araştırılmaya başlandığı ileri sürüldü. Sıla'ya yakın birçok kişinin şirkete çağrıldığı, şehir dışında olanların ise tek tek aranıp konu ile ilgili bilgileri olup olmadığı sorulduğu iddia edilirken , Sıla ve ekibinin köstebeği aradığı ortaya atılan iddialar arasındaki yerini aldı.

İlgili Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu