Medya

Cem Yılmaz yeni dizi projesini duyurdu

Haber Evrensel ekranlarında gazeteci Candaş Tolga Işık’ın sunduğu “Az Evvel Konuştum” programına misafir olan Cem Yılmaz, esrarengiz açılmalarda bulundu. Yeni dizi projesi hakkında konuşan Cem Yılmaz, dijital bir platformda yayınlanacak olan Erşan Kuneri dizisinin çekimlerine 6 ay içinde başlayacaklarını açıkladı.

Canlı yayında gazeteci Candaş Tolga Işık’ın sorularını cevaplayan Cem Yılmaz, sürükleyeceği ilk dizi için açıklamalar yaptı.
8 kısımlık bir dizi sürükleyeceğiz” dedi.

“ERŞAN KUNERİ DİZİSİ DİJİTAL PLATFORMDA YAYINLANACAK”


Erşan Kuneri dizisinin yerli bir dijital platformda yayınlanacağını açıklayan Cem Yılmaz, “Benim uyuşmam belirli bir proje üzerine. Evrensellerle çaba edebilecek bir iki tane dijital platform var. Onların yaptıklarını desteklemek gerekli. Benim bir projem var. Ben bir süratli bir dizi projesi yapmak istiyorum. Erşan Kuneri’nin yaşamından bir kesit.
Dijital bir platforma yapacağım bunu. 1975’den 1978’e kadar olan yaşamından bir kesiti sürükleyeceğiz. Erotik film yapımcısı olan Erşan Kuneri’nin değişik film cinslerini sınaması mevzu alınacak. Gülünç ve süratli bir dizi olacak” ifadelerini kullandı.

“TÜRKIYE ELEKTRIK KURUMU MATERYALIM KOMİK OLMAK DEĞİLDİ”

Cem Yılmaz, Karakomik Filmler ile alakalı, “Benim serüvenim başladığı zaman türkiye elektrik kurumu materyalim gülünç olmak değildi. Bu öykülerin çoğu daha öncekinden beri biriktirdiğim şeylerdi” dedi.
Benim serüvenim başladığı zaman benim tek materyalim gülünç olmak değildi. Bu öykülerin çoğu daha öncekinden beri biriktirdiğim şeylerdi. Seyircinin “bundan anca bu beklenir” dediği mesele beni çok afallatıyor. Komedyenler bir noktaya kazanç bir tane de dram çakarlar biçiminde değerlendirmemek gerekli. Bu cins bir film yapmak istedim. İyi bir şey yapmak zorunluluğunda değilsin. Makûs film ile iyi film arasında gerçekten kıl var” biçiminde konuştu.

“SEVMEDİĞİM FİLMİM YOK”

Cem Yılmaz’ın olduğu en iyi Cem Yılmaz filmi hangisi? suali üzerine ise şu cevabı verdi:

“Çok geniş bir yelpazede bana tepkin var.
Şunu demek istiyorlar benim hoşlananlarım, “Her yaptığın harikulade olması gerekli” Benim böyle bir ehliyetim yok ki. Hoşlanmadığım filmim yok. Geçen hafta pandemiden dolayı Pek Yakında filmine denk geldim. Çok mutlulukla izledim. Çok hoş bir film. Daha aşırısı benim elimden gelmiyor. 25 yıldır kapalı gişe oynuyorum. Bununla ilgili hiçbir şey dinlemedim şu zamana kadar. Milli medyada benimle alakalı dinlediğim en sık şey: Ateş püskürdü. Bu kısmını gerçekten çözemedim.
Bu bir şaka. Tıpkı Zafer ağabeyin geçen gün eşiyle bir yemek yemesi gibi”

CEM YILMAZ’IN BİR USTASI VAR MI?

“Benim yaptığım iş haysiyetiyle ben ne yazık ki bu işin ustalarıyla birlikte zaman geçiremedik. İzleyip aklında bu işi yapıp yapmamak olmasa bile bir espritüel bakış, bir hikaye anlatmadaki tatlılık, bir perfomansı izlerken oradan bilinen şeyler anlamında, Nejat Uygur, Şener Şen gibi adları sayabilirim. Benim çocukluğumdan beri beni etkileyen insanlar benim ustamdır.

Rahmetli Seyfi Dursunoğlu, çok da hoşlanırdım.
“Ama onun bir sürü yazarı” var diyor. Ben tiyatro oyunu formunda bir şey sergiliyorum ve onu teliflemem gerekli. Yazıyorsam da ben yazıyorum. “

.

İlgili Haberler

Başa dön tuşu