Magazin

HAKAN SABANCI, DEREN TALU’NUN PEŞİNDE!

Sözcü’de yer alan habere göre yaklaşık 1.5 yıllık ilişkilerini geride bıraktığımız günlerde sonlandıran Hakan Sabancı ve Aslışah Alkoçlar çiftinden, Aslışah’ın yaptığı; “Ben güzelim, Hakan yakışıklı. İkimiz de çok genciz, baktık ki bu ilişki evliliğe doğru gidiyor, oturup konuştuk, ayrılmaya karar verdik. Ona mutluluklar diliyorum” açıklaması sonrası magazin dünyası uzun bir süre Hakan Sabancı ve Aslışah ayrılığı üzerine konuşmuştu.

Ancak ayrılık acısı uzun sürmeyen 24 yaşındaki Hakan Sabancı’nın adı kısa bir süre sonra manken-oyunu Ezgi Avcı ile anıldı. Sosyetede bu ilişkinin ciddi olduğu konuşuldu. Fakat Sabancı’nın gönlünde yatan asıl ismin Defne Samyeli’nin 19 yaşındaki kızı Deren Talu olduğu söyleniyor. İddialara göre Deren’den hoşlandığını yakın arkadaşlarına da itiraf eden Hakan Sabancı onunla bir araya gelebilmek adına fırsat kolluyormuş.


Güzelliğiyle dikkat çeken Deren Talu, şimdilerde Amerika Los Angelas’taki UCI IRVINE Üniversitesi’nde oyunculuk eğitimi alıyor. Deren Talu en son bir bankanın reklam filminde Barış Arduç’la kamera karşısına geçmişti.

İlgili Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu