Medya

Nefes kesti, soluksuz izlendi ve sonuç; Zirvenin sahibi Uyanış Büyük Selçuklu!

TÜRKIYE RADYO TELEVIZYON KURUMU 1’in yeni dizisi “Uyanış: Büyük Selçuklu” ilk kısmında olduğu gibi ikinci kısmıyla da izleyiciyi ekran başına kilitledi. Sultan Melikşah’ın seneler sonra oğlu Sencer’i bakmak için attığı adımlarla dizinin 2. kısmının finalinde izleyicinin sanki soluklarını kesti. Dizinin gelecek kısmında bu “büyük buluşmanın” ‘hakikatleşip, hakikatleşmeyeceği suali’ coşku fırtınası yarattı.

Ölçümlere ve paylaşımlarda dorukta! Yayınlandığı ilk kısmıyla ülkemizde izlenme oranları/reyting ölçümlerinde doruğa yerleşen Uyanış: Büyük Selçuklu dizisi, daha önceki zaman yayınlanan ikinci kısmıyla da bu konumunu perçinledi.
Kısmı da, yayın evveli, yayınlanma esnası ve yayın sonrası açısından, sosyal medyada da gününün en fazla paylaşılan mevzulardan biri oldu.


Reyting Şampiyonu… TÜRKIYE RADYO TELEVIZYON KURUMU 1’in yeni dizisi Uyanış: Büyük Selçuklu sağladığı bu başarım ve alakayla, izlenme oranları anlamında sanki bir “reyting canavarı” ve üzerinde atıf ve alıntı yapılarak sosyal medyada paylaşılma yoğunluğu açısından da sanki “sosyal medya fenomeni” olarak belirlenmeye ve açıklanmaya başlandı.

Yeni kısım merakla bekleniyor… Zaferli prodüksiyonu, ehemmiyetli adlardan oluşan zengin oyuncu kadrosu ve tarihimizin en şatafatlı kesitlerinden birine ışık yakalayan çekici hikâyesiyle ‘Uyanış: Büyük Selçuklu’nun 12 Ekim Pazartesi günü saat 20.00’de yayınlanacak 3.
Selçuklular ile bu iki düşman taraf arasındaki savaşın çok daha fazla kızışacağı yeni kısımda Terken Hatun’un entrika tasarıları ekrana gelecek ayrıca bu kısımda, Turna Hatun, karşısında babası İlteber’i tespit edecek…

.

İlgili Haberler

Başa dön tuşu