Yaşam

Hadise’nin 16 bin liralık kombini!

Kaan Yıldırım ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmeyen Hadise’nin her yaptığı her sözü her giydiği gündem olmaya devam ediyor. Ünlü popçu son olarak eski erkek arkadaşı tarafından katledilen Pınar Gültekin hakkında yaptığı paylaşımla büyük alkış toplamıştı. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Hadise, hem seksi tarzı hem de yaptığı kombinlerle ilgi odağı oluyor. Özel bir fotoğrafçıyla çalışan Hadise, 12 milyon takipçili Instagram hesabından paylaşım yapmak için her kıyafetine özel kompozisyonlar hazırlayarak poz veriyor. Sahne kostümleri kadar günlük hayatında tercih ettiği kıyafetlerle de adından söz ettiren Hadise, dünyaca ünlü markaları yakından takip ediyor ve markaların yeni kreasyonlarından parçaları Türkiye’de kullanan ilk ünlülerden oluyor.

Uzun zaman stilini kardeşi Derya Açıkgöz’e teslim eden Hadise, geçtiğimiz yıllarda ablası Hülya Açıkgöz ve Derya Açıkgöz ile kavga edince iş ilişkilerini de bitirmişti. Sonrasında Derya Açıkgöz’le barışsa da tarzı için yeni bir rota belirlemişti. Yerli modacılardan ziyade dünyaca ünlü giyim markalarını takip etmeye ve stilinde kullanmaya başlayan Hadise, son aylarda sık sık kıyafetlerine ödediği paralarla gündeme geliyor.


Jüri üyesi olduğu O Ses Türkiye yarışmasında giydiği kıyafetleri ile de çok konuşulan Hadise, bu kombinlerine her hafta binlerce lira para harcıyordu. O Ses Türkiye yarışmasının yılbaşı çekimlerinde kırmızı, göğüs dekolteli bir elbise tercih eden Hadise, bu elbisesini de 18 bin liraya almıştı. Hadise’nin kırmızı elbiseli pozu sonrası göğüslerine slikon yaptırdığı dedikodusu ortaya atılmıştı. Başka bir kombini ile takipçilerinden tam not alan Hadise, baştan ayağı Fendi giyindiği kombinine 36 bin lira harcadığı öğrenilmişti. Ünlü popçu, elbisesine 17 bin lira kemerine 10 bin lira ve botuna 8 bin 785 lira ödemişti.

Geçtiğimiz aylarda Hadise‘nin stilisti İnan Kırdemir, dünyaca ünlü markalarla anlaşmalı olduğunu açıklamıştı. Hadise’nin bu pahalı kombinlere para harcamadığını söylemişti. Hadise, önceki gün Instagram hesabından yine binlerce liralık bir kombinle paylaşım yaparak büyük beğeni topladı. Güzel şarkıcının, Instagram hesabından güneş ve çiçek emojileri ile yaptığı paylaşım yaklaşık 300 bin beğeni aldı. 34 yaşındaki popçu, üzerindeki parçalara ise toplam 16 bin 400 TL harcadı.

İlgili Haberler

Başa dön tuşu