Magazin

KENDİLERİNİ ÇOCUKLARINA ADADILAR

Akşam’da yer alan habere göre bir döneme damga vuran birçok ünlü isim, evlenip çoluk çocuğa karıştıktan sonra hayatlarının en önemli kararını vererek mesleklerini zirvede bıraktı.

Annelik duygusunu tadınca bu renkli dünyadan elini ayağını çeken ünlüler artık ‘Evimin kadınıyım’ mesajını verdi. Bunun en son örneği ise Özgü Namal da yaşandı. Reklamcı sevgilisi Serdar Oral’dan ikinci kez hamile kalan Özgü Namal, Muğla’nın Köyceğiz ilçesine yerleşti.


ÖZGÜ NAMAL

Yoga eğitmeni Ahmet Serdar Oral’la olan birlikteliğinden Nefes adında bir oğlu olan Özgü Namal, son yıllarda mesleğinden vazgeçen isimler arasında yer alıyor. 4.5 aylık ikinci çocuğuna hamile olan oyuncu, İstanbul’a terk ederek Muğla Köyceğiz’e yerleşti. Oyuncunun İstanbul’a dönmeye hiç niyetinin olmadığı söylendi.

DEMET KUTLUAY

Bir dönem podyumların aranan yüzü olan Demet Kutluay, basketçi İbrahim Kutluay’la evlendikten sonra evinin kadını oldu. İrem ve Ömer adında iki çocuk sahibi olan Demet Şener, mesleğini bıraktı. Evinde artık mutlu olduğunu söyleyen Demet Kutluay sadece hayır için yapılan defilelere katılıyor.

BADE İŞÇİL

İşadamı Malkoç Süalp’le evlendikten sonra zirvesinde bulunduğu oyunculuğa ara veren oyuncu Bade İşçil ise bu durumdan biraz muzdarip! Eşiyle olaylı bir boşanma süreci geçiren ve bugünlerde oğlu Azur’u tek başına büyüten İşçil’in mesleğine geri dönmek istediğini ancak bu konuda da birçok teklif aldığı öğrenildi.

AYSUN KAYACI

Manken, sunucu ve oyuncu olarak televizyon dünyasının pek çok alanında kamera karşısına geçen Aysun Kayacı’da kendine yeni bir yol çizdi. 2012 yılında Londra’da yatırım bankacısı olarak çalışan Efe Kapancı ile evlenip İngiltere’ye yerleşti. Soyadını dahi değiştiren ünlü isim röportaj tekliflerini “Ev hanımları hiç röportaj yapıyor mu?” diyerek reddediyor. 

GÜZİDE DURAN

Güzide Duran’ın hayatını değiştiren erkek! Mimar Adnan Aksoy ile evlenen Güzide Duran, podyumlardan elini ayağını çekti. İki çocuk annesi Duran, ailesiyle bir dönem ABD’de yaşadı. Orada çok fazla kalmayan çift tekrardan İstanbul’a dönerek yaşamlarını burada sürdürmeye karar verdi.

YASEMİN ERGENE ÖZİLHAN

‘Doktorlar’ dizisiyle popülaritesini artıran Yasemin Ergene, büyük aşkı işadamı İzzet Özilhan’la tanıştıktan adeta bir külkedisi masalının kahramanı oldu! Oyunculuk mesleğini bir kenara bırakan ünlü isim, Emine ve Ela adında iki çocuğun sahibi oldu. Özilhan verdiği röportajlarda ‘Ben aynıyım çevrem değişti’ diyor.

İlgili Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu