Magazin

BÜLENT ERSOY’DAN DARBE GİRİŞİMİ AÇIKLAMASI

Sözcü’den Tarkan Abdullahoğlu’nun haberine göre Türk Müziğinin Diva’sı Bülent Ersoy, önceki akşam alışveriş yapmak için geldiği Nişantaşı’nda görüntülendi.

“HİÇ İYİ DEĞİLİM, AKLIM ALMIYOR”


Ünlü sanatçı, 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimi hakkında, “Darbe tramvasını üzerimden atamıyorum, hiç iyi değilim. Yapılan darbe girişimini aklım almıyor, kabullenemiyorum. İnşallah bu darbe son olur. Darbe sonrası Allah’tan hem halkımız hem de siyasiler çok itidalli davrandı. Onları kutluyorum, yoksa daha beteri olabilirdi” ifadelerini kullandı.

“Asker de polis de bizim” diyen Ersoy, “Türk halkı bunu hak etmedi ama çocuklarımıza sahip çıkmamız lazım” açıklamasında bulundu.

Cuma günü Kıbrıs’ta konser verecek olan Ersoy, konser dönüşü Bodrum’daki yazlığına gidip tatil yapacağını söyledi.

BÜLENT ERSOY 1980 DARBESİ VE SONRASINDA NELER YAŞADI?

İzmir Cumhuriyet Savcılığı, Ağustos 1980’de İzmir Fuarı’nda seyircilerden gelen tezahürat sonrası göğüslerini açan Bülent Ersoy hakkında soruşturma açtı. Eylül 1980’de Kordon’daki evinde bir hâkime hakaret edince tutuklanan Ersoy, Buca Cezaevi’nde 45 gün hapis yattı. 12 Eylül darbesi sonrası sahne yasağı alırken, 8 yıl süren yasak 8 Ocak 1988 tarihinde kaldırıldı.

İlgili Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu