Magazin

HELİN AVŞAR: “EVLENDİKTEN SONRA YUMURTALARIM ÇOĞALDI”

Sözcü’de yer alan habere göre ablası Hülya Avşar olsa da o kendi adımlarıyla ilerlemeyi seçtiği yolda adını kısa sürede duyurmayı başardı. Moda sektörüne el atan Helin Avşar, kendi yarattığı markası ile dikkatleri üzerine çekiyor. Pek çok ünlünün evlilik için tercih ettiği 2016 yılında dünya evine giren Helin Avşar, verdiği röportajda yeni yaşamına dair merak edilenleri anlattı.

Cunda adasında düğün yapma fikrinin kendisine ait olduğunu söyleyen Avşar, fikrinin çalındığı yönünde iddialı. Avşar bu açıklamasıyla Sinem Kobal ve eşi Kenan İmirzalıoğlu’na da bir gönderme yapmış oluyor.


İşte röportajdan dikkat çeken kısımlar:

“Annem Cunda’lı diye düğünü bu yaz Cunda’da yapmayı düşünüyorduk. Ömrüm boyunca orada kır düğünü yapmak hayalimdi. Ama ben Cunda’da düğün yapmak istediğimi söyledikten sonra orada 4-5 tane düğün oldu. Hiçbirinin orayla alakası yok. Rol çaldılar sinir oldum. Bu yüzden kışın yapacağım. Ama sinirim geçerse belki yine Cunda’yı düşünebilirim.”

Eşinizle tatil planlarınız var mı?

Ocak ayında love boat seyahatimiz var. Ama hamile kalırsam erteleme durumumuz var. Hamile kalıp kalmamak aslında belirleyecek tatili.

Yumurtalarınızı dondurmuştunuz onları mı kullanacaksınız?

Çok enteresan bir şey oldu evlendikten sonra yumurtalarım çoğaldı. Dondurulmuş olanlar duruyor ama şimdi normal bir şekilde hamile kalmaya çalışıyorum. Fakat herkese bütün yeni evlilere ve genç kızlara yumurtalarını dondurmalarını tavsiye ederim çok önemli.

İlgili Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu