Spor

TOTTHENHAM VE ATLETİCO, TİELEMANS İÇİN SAVAŞIYOR

Totthenham, Anderlecht’te forma giyen Youri Tielemans’ı renklerine katmak için Atletico Madrid ile yarışıyor. Totthenham’ın 18 yaşındaki Youri Tielemans’ı transfer etme hayali Atletico Madrid’in sunacağı teklif ile suya düştü.

Anderlect’e genç yetenek hakkındaki ilgilsini belli eden ve oyuncuya sezon sonunda 15 milyon poundluk  (63 milyon TL) teklif sunmaya hazırlanan İngilizlerin hevesi, kulübün aynı zamanda Atletico ile görüştüğünü öğrenince  kursağında kaldı.


18 yaşındaki Belçikalı oyuncunun değeri 24 milyon pound (100.8 milyon TL). Atletico bu meblağı karşılamaya sıcak bakıyor. Totthenham cephesinde ise oyuncu için masaya oturma kararını verecek olan kişi, kulüp başkanı Daniel Levy.

16’sında Şampiyonlar Ligi’ndeydi

Tielemans, 2 sene önce çıktığı ilk Şampiyonlar Ligi maçında dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Totthenham menajeri Mauricio Pochettino’nun da orta saha oyuncusunun büyük bir fanı olduğu ve scoutlarının eşliğinde Belçikalı’nın birçok karşılaşmasını izlediği belirtildi.

Öte yandan Atletico ve Totthenham’ın dışında Youri ile ilgilenen birçok takım olduğu öğrenildi. Anderlecht’in bu akşam kendi sahasında Olympiakos’u konuk edeceği UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasında, 20’ye yakın takımın scout ekibinin Tielemans’ı izleyeceği kaydedildi.

İtalyanlar’da peşinde

Öte yandan maçı Chelsea, Manchester United, Liverpool ve City’nin temsilcilerinin yanı sıra İtalya 1. Ligi Serie A’dan Milan, Inter ve Juventus’un da scout ekipleriyle izleyeceği gelen bilgiler arasında.

Büke Narin/Fanatik.com.tr

Fanatik

İlgili Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu