Magazin

SERPİL DOĞULU’NUN YAŞ GÜNÜ PARTİSİNE POLİS BASKINI!

Baskın ‘saati’!

Takvim’de yer alan habere göre annesine olan düşkünlüğüyle bilinen Kenan Doğulu, önceki akşam Serpil Hanım için sürpriz bir yaş günü partisi organize etti. Kutlamaya, ünlü popçunun eşi Beren Saat de katılarak kayınvalidesiyle buzları erittiğini bir kez daha gözler önüne serdi.


Serpil Hanım’ın diğer çocukları Ozan ve Canan Doğulu’nun katıldığı partinin sürprizi ise ‘O Ses Türkiye’ ile tanınan Aziz’di.

GECE BOYU ROMANTİZM

Bir süre önce haklarında “Ayrılıyorlar” haberleri çıkan Beren Saat ile Kenan Doğulu, gece boyu aşk dolu görüntüler sergiledi. Çift, bu halleriyle de dedikodulara son noktayı koydu.

ANNEYE ‘AZİZ’ SÜRPRİZİ

Kenan Doğulu, annesinin çok sevdiği genç şarkıcıyı partiye davet ederek Serpil Hanım’ı şaşırttı. Doğulu Ailesi’nin felekten bir gece çaldığı parti, ilerleyen saatlerde ise baskına uğradı.

Mekanın çevre apartmanlarında oturan vatandaşlar, yüksek müzik sesinden rahatsız olunca şikayetlerini polise bildirdi. Hemen mekana giden ekipler de görevlilere müziği kıstırdı. Bu olaydan çok kısa bir süre sonra da parti sona erdi.

İlgili Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu