Spor

FENERBAHÇE İSTEDİ, BAYERN MÜNİH ALIYOR!

Almanya Bundesliga takımlarından Bayern Münih ara transfer döneminin bitmesine saatler kala harekete geçti. Bavyera ekibi, bir dönem Fenerbahçe’nin de ilgilendiği Spartak Moskovalı futbolcu Serdar Taşçı’yı kadrosuna katmak istiyor.

Stuttgart’tan 4 milyon Euro bonservis bedeliyle Rusya’nın yolunu tutan 28 yaşındaki savunma oyuncusunun da Almanya’ya geri dönmek istediği belirtildi.


Alman basının önde gelen gazetelerinden Bild’in haberine göre; Bayern Münih, Serdar Taşçı’yı sezon sonuna kadar satın alma opsiyonuyla kiralamak için düğmeye bastı.
[[[Article_643918]]]
Alternatif Serdar

Takımda sakatlıkları bulunan Boateng ve Javi Martinez yokluğu Mehdi Benatia’nın da yeni yeni sakatlıktan çıkması nedeniyle savunma bölgesinde alternatifi olmayan Kırmızı Beyazlı ekip, bu oyuncuların yedeği olarak Serdar’ı transfer etmek istiyor. Başkent ekibi, Türk asıllı Alman futbolcuyu sezon sonuna kadar kiralamak için 2.5 milyon Euro ve satın alma opsiyonu olarak da 10 milyon Euro’luk bir teklifle Spartak Moskova’nın kapısını çaldı.

Spartak’ın bu teklifi reddetmeyeceği, oyuncunun da Almanya’ya geri dönmek istemesi nedeniyle kulübüne gitmek istediğini belirttiği öğrenildi.

28 yaşındaki savunma oyuncusunun Spartak Moskova’da 2017 yılının sonuna kadar sözleşmesi bulunuyor.

Fanatik

İlgili Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu