Spor

GALATASARAY 3-1 GAZİANTEPSPOR

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Gaziantepspor ile karşı karşıya geldi.

Türk Telekom Arena’da oynanan karşılaşmada gol perdesi, 20. dakikada açıldı.


Perdeyi Olcan Adın açtı

20. dakikada Sneijder’in pası ile sol çaprazda topla buluşan Olcan Adın, topla birlikte ilerledikten sonra kaleye yaklaşık 25 metre mesafeden şutunu çekti, top kaleci Alperen Uysal’ın sağından ağlarla buluştu.

Sinan Gümüş yine boş geçmedi

Bu golden 5 dakika sonra Sinan Gümüş sahne aldı. Genç oyuncunun ceza sahası yayının hemen dışından çektiği şutta top kalecinin sağından ağlara gitti.

İlk yarının kalan dakikalarında başka gol olmadı. Galatasaray, devreyi 2-0 önde kapattı.

Sarı-Kırmızılı ekip ikinci yarıya aynı 11’le başlarken Gaziantepspor’da bir değişiklik vardı. Abuda oyundan çıkarken yerine Abdulkadir Kayalı dahil oldu.

Burak Yılmaz, farkı 3’e çıkardı

56. dakikada Selçuk İnan’ın ortasında savunmadan seken top altıpas içerisinde Burak Yılmaz’a geldi. Burak, topuğuyla yapştığı vuruşla Gaziantepspor ağlarını havalandırdı.

Antep golü geç buldu

Gaziantepspor, Galatasaray kalesinde aradığı golü 75’te buldu. Abdülkadir Kayalı’nın ceza sahasının hemen içerisinden sol çaprazdan çektiği şutta top, Fernando Muslera’dan sekip altıpas içerisinde bulunan Habib Habibou’ya geldi. Habibou, kayarak yaptığı vuruşla kaleci Muslera’nın müdahalesine topu ağlarla buluşturdu.

Elyasa’nın burnu kırıldı

82. dakikada Marcal ile Elyasa kafa kafaya çarpışarak yerde kaldı. Oyun hemen durdu ve sahaya sağlık görevlileri girdi. Marcal bir süre sonra oyuna devam ederken Elyasa’nın burnunun kırıldığı tespit edildi. Üç oyuncu değişikliği hakkını kullanan Gaziantepspor, kalan dakikaları 10 kişi tamamladı.

Karşılamada başka gol sesi çıkmadı. Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Gaziantepspor’u 3-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

Alperen Uysal Galatasaray’a karşı sahada

Gaziantepspor’un sezon başında Galatasaray’dan kiraladığı genç file bekçisi Alperen Uysal, maça ilk 11’de başladı.

Sarı-kırmızılı kulübün sözleşmesini 2016-2017 sezonu sonuna kadar uzatıp, Gaziantepspor’a kiralık olarak verdiği oyuncu, bonservisini elinde bulunduran takımına karşı görev yaptı.

Fanatik

İlgili Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu