Magazin

ZERRİN ÖZER: “BENİM İÇİN DUA EDİN”

Takvim’de yer alan habere göre doktorunun yaptığı hatalı ameliyat sonucu tekerlekli sandalyeyle yaşamak zorunda kalan başarılı sanatçı Zerrin Özer, önceki akşam yaşadığı talihsiz olayın ardından ilk kez Beyoğlu’nda görüntülendi. Odakule’deki TRT Stüdyoları’ndan çıkarken objektiflere takılan Özer için birçok kişinin seferber olduğu gözlendi.

‘AĞLATACAKSINIZ BENİ’


Zerrin Özer, bina çıkışının arka kapısında basın mensuplarını görünce önce şaşırdı ardından duygusal anlar yaşadı. Usta sanatçı, muhabirlere şöyle seslendi: “Canlarım benim, bilseydim burada olduğunuzu sizi kulise alırdım. Bu soğukta beni beklemişsiniz. Dayanamam beni ağlatacaksınız yapmayın böyle, çok üzüldüm şimdi. Geldiğinizi neden haber vermiyorsunuz!”

‘SAĞLIĞIM DAHA İYİ’

Görevlilerin yardımı ile tekerlekli sandalyeden güçlükle kaldırılıp VİP minibüsüne bindirilen Zerrin Özer, basın mensupları aracılığıyla hayranlarına da şu mesajı yolladı: “Şimdi sağlığım daha iyi. Benim için dua edin. Her şeyin başı sağlık, bu hayatta sağlıktan önemli bir şey yok. Kimse bunu unutmasın.”

Tekerlekli sandalyeden kaldırılıp güçlükle VIP minibüsüne bindirilen Zerrin Özer, sağlığına kavuşacağı günü dört gözle bekliyor.

İlgili Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu