Spor

BEŞİKTAŞ-SİVAS BELEDİYESPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu’nun son maçında Sivas Belediyespor ile karşı karşıya geliyor. Beşiktaş-Sivas Belediyespor karşılaşması ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar…

Ziraat Türkiye Kupası grup mücadelelerindeki ilk mağlubiyetini Kardemir Karabükspor deplasmanındaki yenilgiyle alan Beşiktaş, grubun son maçında Sivas Belediyespor ile karşı karşıya geliyor.


Siyah-Beyazlılar, Sivas ekibiyle Sivas’ta oynadığı ilk karşılaşmayı 2-0 kazanmıştı. O mücadelede Beşiktaş’a galibiyeti getiren golleri; Cenk Tosun ve Mustafa Pektemek kaydetmişti.

Beşiktaş, Sivas Belediyespor karşısında kazanması halinde gruptan çıkmış olacak.

Siyah-Beyazlılar, eğer kaybederse 1461 Trabzon-Kardemir Karabükspor maçının sonucunu bekleyecek. Beşiktaş’ın gruptan çıkabilmesi için bir puan da yeterli oluyor.

Peki, Beşiktaş’ın gruptan çıkabilmesi için büyük önem arz eden Beşiktaş-Sivas Belediyespor karşılaşması ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu’nun son maçı olan Beşiktaş-Sivas Belediyespor mücadelesi 28 Ocak Perşembe günü saat 20.15’te A Haber ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

Fanatik

İlgili Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu