Spor

CHELSEA YILDIZ OYUNCULARINI TUTABİLECEK Mİ?

Sezon başından beri bir türlü form tutamayan ve ilk 4’e girerek Şampiyonlar Ligi’ne katılması çok zor olan Chelsea’de Hazard, Costa, Oscar ve Courtois sezon sonunda takımdan ayrılabilir.

Sezon sonunda Chelsea’den ayrılacak olan teknik direktör Guus Hiddink’in yerine kimin geleceği şu anda belli değil. Yeni hocanın belli olmayışı futbolcular arasında gerginlik yaratabilir. Costa 27, Hazard 25, Oscar 24 ve Courtois 23 yaşında. Bu dört oyuncunun Chelsea ile uzun kontratları bulunuyor. En son Şubat ayında Hazard 5.5 senelik kontrat imzaladı.


Kulübe yakın çevreler kontratların süresinin önemi olmadığını, transfer etmek isteyen takımların bu konuda endişeleri olmayacağını belirtti.

Real Madrid ve Atletico Madrid’in ceza alma durumları nedeniyle bu dört futbolcu için sezon sonunda teklifler gelmesi Chelsea’yi zor durumda bırakabilir.

Atletico Madrid ceza almaması durumunda ilk olarak Costa’yı kadrosuna katmak isterken eski takım arkadaşı David Luiz, PSG’ye transfer olmasını istiyor. PSG, Hazard ve Courtois’ı kadrosuna katmak isterken Juventus Oscar’a teklife hazır.

Neticede sezon sonunda takımın başına geçecek hoca ilk olarak bu  oyuncuları takımda tutmak için epeyce uğraşacağa benziyor.

Edip ADANIR / LONDRA

Fanatik

İlgili Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu