Spor

GARETH BALE SONUNDA KONUŞTU

Real Madrid’ten ayrılacağı ve Premier Lig’e döneceği hakkında her gün spekülasyon yapılan Gareth Bale, Real Madrid’in Deportivo’yu 5-0 yendiği ve hat-trick yaptığı maçtan sonra "Şu anda çok mutluyum Real’den ayrılmak istemiyorum" açıklamasında bulundu.

Benitez’in takımdan gönderilmesinden sonra adı Manchester kulüpleri ve Chelsea ile adı geçen Bale, kendisine sorulan "Real’den ayrılmak istiyor musun?" sorusuna "Hayır şu anda çok mutluyum. Gelecekte neler olacağını bilemem. Real’den, seyirciden, takım arkadaşlarımdan, oynadığım futboldan çok mutluyum. Benitez ile baba oğul ilişkimiz vardı, gitmesine üzüldüm. Bu benim kararım değildi bu konuda konuşmam yersiz olur" dedi.


"Zidane’ın çok iyi bir hoca olacağından eminim"

Bale, Zidane için "Zidane dünya çapında bir futbolcuydu. Çok iyi bir hoca olacağından eminim" açıklamalarını yaparken Luka Modric ise Benitez döneminden mutlu olmadığımı açıkça söyleyebilirim. Benitez dönemiyle şu andaki Real arasında büyük fark var. Kaybettiğiniz anda birisinin yenilgiyi üstlenmesi gerekiyor. Biz futbolcular bunu yapamayız sadece bir önceki hocayla kıyaslama yapabiliriz" açıklamalarında bulundu.

Edip ADANIR / LONDRA

Fanatik

İlgili Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu