Spor

BÜLENT KORKMAZ: ‘DOKU UYUŞMAZLIĞI VAR’ DEDİLER

Mersin İdmanyurdu’ndan ayrılan teknik direktör Bülent Korkmaz, Best FM’de yayınlanan Gökhan Dinç ile Basın Tribünü programının konuğu oldu ve ayrılık sürecinin detaylarını açıkladı.

Sürekli problemlerle karşılaştığını söyleyen Korkmaz, "Başlangıcımızdan bitişimize kadar hep sorunlar kaoslar vardı. Maçlara hazırlanırken hep problemler çıkıyordu ancak bu kadar üst üste katlanarak büyüyeceğini tahmin etmiyordum. Benim için başarı oyuncuları antrenmana ve maça çıkarmaktı. Çünkü verilen sözler tutulmuyordu. Parasını alamayan oyuncular kulübe ihtar çekince o oyuncuların parasının bir kısmı ödenip diğer oyuncuların parası ödenmiyordu. Kampa gideceğimiz zaman yabancıların parasını ödeyip yerli oyuncuların parasını ödemediler. Bu da takım içi huzursuzluğa neden oluyordu." dedi.


"’Avukatımla konuşun’ dedim"

Yaşananları kısa metrajlı bir filme benzeten tecrübeli teknik adam,"5-6 gün önce yöneticiler beni izin gününde Mersin’e çağırdılar. Paranın olmadığını daha sonra oyunculara para verileceğini futbolculara anlatmamı istediler. Bu benim işim değil benim işim sahada dedim. Ben bir işe başladım devam etmek istiyorum. En azından yeni transferlerle ve fikstür avantajımızla bir şeyleri başaracağımızı düşündüm, sonuna kadar varım dedim. Cumartesi günü beni aradılar ve doku uyuşmazlığı var dediler. Ben de, tamam avukatımla konuşun dedim. Avukatımla anlaşamayınca kampa gitmek zorunda kaldım. Antalya’da uçaktan inince bana izin kağıdı geldi. İmzası olan yönetici ‘benim imzam değil’ dedi. Mecburen kamp yapılacak otele gittik. Rezervasyonumu iptal etmişler. Ardından odaya bir anda rezervasyon yapıldı ve otele yerleştik. Oteldeyken avukatım aradı ve fesih işleminin gerçekleştiğini açıkladı." diye sözlerine devam etti.

"Pazar sözleşmemi feshettim, yeni hocayla Cuma anlaşmışlar"

Hakan Kutlu’nun Mersin İdmanyurdu takımının başına geçmesini de değerlendiren Bülent Korkmaz,"Pazar günü benim sözleşmem feshedildi ancak Hakan hocayla Cuma günü anlaşmışlar. Ancak bu Türk futbolunun problemi. Bunu sadece bizim jenerasyonun oyuncuları çözer diye düşünüyorum. Eski futbolcuların gerekirse başkanlara danışmanlık yapması gerekir. Çünkü başkanların etrafındaki kişiler doğru kişiler değil. Bu kişilerden başkanlar fikir alınca doğru işler de ortaya çıkmıyor. Futbolu futboldan gelenlerin yönetmesi gerekir." şeklinde konuştu.

Fanatik

İlgili Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu