Spor

KASTAMONUSPOR 1-2 GALATASARAY

Hafta sonu ilk devrenin son maçında Kayserispor'a konuk olacak Galatasaray'da teknik direktör Mustafa Denizli, az forma giyen oyunculara şans verdi.

Uzun süreli sakatlığının ardından Lionel Carole Sarı-Kırmızılı forma altında ilk 11'de sahaya çıktı ve 80 dakika forma giydi.


Maç oldukça tempolu başladı.

Emre Çolak penaltıdan…

5. dakikada Sinan Gümüş sağ kanattan ceza sahası içine topu taşıdı. Genç oyuncuya yapılan hareket sonrası hakem penaltı noktasını gösterdi. Emre Çolak düzgün bir vuruşla Kastamonu deplasmanında takımını 1-0 öne geçirdi.

Golden sonra da tempo düşmedi. Özellikle ev sahibi ekip Galatasaray'a karşı oynamanın verdiği motivasyonu sahaya yansıtmak için uğraş verdi.

Dakikalar 17'yi gösterdiğinde duran top şansı bulan Galatasaray'da sakatlıktan dönen Lionel Carole,  kale alanında boş pozisyon buldu. Vurduğu kafa kalecinin kucağında kaldı.

Kastamonu gole çok yaklaştı!

32. dakikada Kastamonuspor'da Selim, rakiplerinden kurtulup mermi gibi bir şut çıkardı. Üst direkten seken top kale çizgisi üzerinden kaleci Cenk'in elinde kaldı.

36. dakikada Semih Kaya'nın sakatlanmasıyla, deneyimli stoper Hakan Balta oyuna girdi.

İlk yarıda başka önemli tehlike olmadı ve Sarı-Kırmızılılar devreyi 1-0 öne kapattı.

Umut Bulut tek vuruş ve gol!

İkinci devrenin 61. dakikasında Galatasaray farkı 2'ye çıkardı.

Organize gelişen atak sonrasında ceza alanı içinde topla buluşan Jose Rodriguez pasını Umut Bulut'a çıkardı. Umut, altıpasın önünden yaptığı tek vuruşla topu ağlara gönderdi.

Kastamonuspor farkı 1'e indirdi

72'de Kastamonuspor aradığı golü buldu. Ev sahibi ekipte oyuna sonradan dahil olan Fatih Özçelik ceza sahası içinde topla buluştu. Uzanarak vurduğu kafada top filelerle buluştu. Bu golle Kastamonuspor ümitlendi: 1-2.

Yüzde yüzlük pozisyon! Beraberlik kaçtı…

Golden tam bir dakika sonra Kastamonuspor yüzde yüzlük bir pozisyondan yararlanamadı. Taraftarın desteğini arkasına alan Kastamonuspor, baskıyı iyiden iyiye arttırdı.

Gelen baskının ardından Mustafa Denizli hamlesini yaptı ve ilk golün sahibi Emre Çolak'ı 76. dakikada oyundan alarak Bilal Kısa'yı sahaya sürdü.

3 dakikalık uzatmanın son dakikasında Kastamonuspor korner kullandı. Ceza sahasına yapılan ortada vurulan kafa gol oldu. Ancak hakem Hakan Balta'ya faul yapıldığı gerekçesiyle golü iptal etti.

Maç 2-1'lik Galatasaray üstünlüğü ile sona erdi.

Kastamonuspor-Galatasaray karşılaşmasınnı ardından E Grubu'nda puan durumu şöyle oluştu:
 

İlgili Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu