Spor

'TOLGA'YI İNFAZ ETTİLER!'

Trabzonspor’un efsane futbolcusu ve eski teknik direktörü Hami Mandıralı, Best FM’de yayınlanan Gökhan Dinç’le Basın Tribünü programının konuğu oldu. Mandıralı basında çıkan Tolga Zengin’e ‘’Trabzonspor’un kapıları sana her zaman açık’’ dediği şeklindeki haberlere açıklık getirdi.

‘’Beşiktaşlılara yakıştıramadım’’


Tolga Zengin’e Trabzonspor’a dönmesi şeklinde bir telkinde bulunmadığını söyleyen Hami Mandıralı, ‘’Tolga’ya Trabzonspor adına bir teklifte bulunmam için sözleşmeli teknik direktörü olmam lazım. O benim kardeşimdir. Her zaman ararım, her zaman da korur kollarım. Tolga’yı bir maçta yaptığı hata yüzünden infaz ettiler. Beşiktaşlılara yakıştıramadım. Ama Tolga’nın kaptan olarak herşeye rağmen Galatasaray maçında insanların karşısına çıkması lazımdı.’’ şeklinde konuştu.

‘’Yönetimle karşı karşıya gelmemi istiyorlar’’

Trabzonspor’dan teknik direktörlük görevi için teklif almadığını belirten Mandıralı, ‘’Teklif aldığım ve kabul etmediğim haberleri tamamen uydurma. Yönetimle karşı karşıya gelmemi isteyenlerin yaptığı haberler. Teklif gelirse düşüncem bellidir. Her zaman Trabzonspor’un emrindeyim’’ ifadelerini kullandı.

 

Fanatik

İlgili Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu