Dilşat Erdil

Dilşat Erdil kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Dilşat Erdil kimdir?

Dilşat Erdil, 1990 Yılında İzmir’de Doğdu. Koç Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun olduktan sonra hayatının hep bir parçası olan sağlıklı yaşam ve beslenmeye kendini adamıştır.

Aslında Dilşat, kilolu bir çocukluk ve üniversite dönemi geçirip bir çok diyetisyene giderek sonuç alamadıktan sonra kendisi bu işi tek başına başarmaya karar verir. Bunun üzerine sağlık ve beslenme ile ilgili binlerce makale ve kitap okuyup, araştırma yapmaya başlar. Detoksla tanışıp, öğrendiklerini uygulayarak sağlıklı beslenme ve düzenli spor ile 37 kilo verdikten sonra yaşam tarzı ve tutkusu üzerine eğitim almaya karar verir.


dilsat-erdil-kimdir

The BodyMind Institute‘da  Nutritionist eğitimini aldıktan sonra Human Anatomy & Phsiology, The 90 Day Renewal Program sertifikalarını almıştır.

Bir şeyi insanlar üzerinde uygulayabilmek adına önce işin mutfağına inmenin gerekli olduğunu düşünen Dilşat Erdil, Raw akımının önde gelen isimlerinden olan Dawid Wolfe’den Raw Nutrition eğitimi almış ve raw şeflik kurslarına katılmıştır.

Bununla da yetinmeyip çeşitlii detoks seminerlerine katılıp, kendisi de daha derin bir deneyim kazanmak adına 21 gün sıvı orucu yapmıştır. Sonuçalarını deneyimledikten sonra, bu inanılmaz değişimi şehir hayatı karmaşası içine entegre etmeyi hedefledi. Tüm dünyayı ve detoks otellerini daha derin bir deneyim adına gezdi, kendi üzerinde uyguladı.

Detoks öncesi, detoks süreci ve detoks sonrasında insanların yanında olarak sıvı detoks ile alkali beslenmeyi harmanlayıp bunu yaşam tarzı haline getirmelerinde yardımcı oluyor. Kendi deneyimleri, aldığı eğitimler ve spor tutkunu kişiliği ile insanların hayatlarına dokunup onların hem fiziken hem ruhen hafiflemesinden mutlu oluyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu